Auteur

Ik ben Nico Suykens en reeds jaren een gepassioneerd fotograaf. Ik ben eind jaren negentig begonnen met fotografie toen de eerste digitale camera’s hun intrede deden. Mijn eerste camera was een Konica 1,1MP. In die tijd was dit al super. Naargelang de jaren verstreken ben ik steeds zwaardere toestellen gaan gebruiken omdat mijn fotokennis steeds uitgebreider werd en dit met simpele camera’s niet meer kan. Nu ben ik zo ver gevorderd dat ik mijn eigen cursus heb geschreven en les geef aan zij die meer willen weten over fotografie.

De bedoeling van deze blog is om mensen toegang te geven tot de wondere wereld van de fotografie. Dankzij o.a. de tips & tricks zullen vele mensen de drempel naar het moeilijkere werk op een gemakkelijke manier kunnen overwinnen. Ook zal ik regelmatig nieuwe fotoreeksen tonen.

Mijn foto’s staan op mijn website : http://www.nsfotografie.be

Beschikbare handleidingen (kunnen digitaal of op papier verkregen worden) :

  • Handleiding fotografie (228pagina’s) : 65euro
  • Fotosoftware (60pagina’s) : 50euro

Contact : nicosuykens@gmail.com

Ter info : alle foto’s en afbeeldingen op deze blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Deze mogen dus niet gepubliceerd worden zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van de auteur.